Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.

Samsonite táskák

Samsonite: a mindenki által ismert, tradícióval rendelkező vállalat és világmárka. Szinonimája a kiváló minőségnek, a stílusnak, a praktikumnak és a megbízhatóságnak. A Samsonite világszinten a bőrönd-piac egyik legmeghatározóbb szereplője, illetve az egyik legpatinásabb és legnagyobb branddel rendelkező, leginnovatívabb bőrönd gyártója. Élen jár a puha fedeles (soft) és a kemény fedeles (hard) bőröndök keresletében, de különböző üzleti és hétköznapi táskákat is kínál a kifinomult, nívós stílussal rendelkezők körében. 

Samsonite termékeink között megtalál mindent, ami utazással kapcsolatos. Időtállóak, utazásállóak, egyediek, stílusosak. Hatalmas kínálat, akár 24 órás kiszállítás.

Rendezés:

Samsonite táska rengetegféle változatban

Sok múlik azon, hogy milyen táska csomagolod el a holmidat. Komoly problémák származhatnak abból, ha nem jó változatot veszel, tehát nézz körül alaposan a választékban. A Samsonite táska kiváló vétel, ha szereted a sportos eleganciát. A kínálatban akad hátizsák, bőrönd, irodai táska, övtáska és még sok más. A szituációdtól függ, hogy éppen melyik jelent jó választást. A munkahelyedre értelemszerűen egy elegánsabb típust válassz. A hétvégi túrákra tökéletesnek fog bizonyulni egy szép hátizsák vagy egy övtáska. Ha hosszabb útra mész, akkor vegyél olyan típust, amibe belefér egy laptop. A Samsonite táskák között felbukkannak a bőröndök is, amik nélkülözhetetlenek a világ felfedezéséhez. Remekül néz ki a Bogoria szett is, amiben három, különféle változat található.

A gyönyörű, világoskék szín szintén a megvásárlás mellett szól. A kínálat nem fog csalódást okozni az élénk árnyalatok szerelmeseként sem. Vehetsz piros, lila, rózsaszín vagy másmilyen Samsonite táskát. Az ár természetesen attól függ, hogy milyen méretre vagy változatra vágysz. Az egészen kicsi típusok néhány ezer forinttól kezdődően megvásárolhatók. A készletben található olyan változat, aminek 2 vagy 4 kereke van. Így sokkal egyszerűbb feladattá válik a mozgatás. Puha- vagy keményfalú változtatot tudsz venni. A Samsonite táska olyan típusban is kapható, ami kifejezetten a Ryanair szabályozásához van szabva. Így nem okoz gondot a repülőgépen történő szállítása sem. Biztosan nem fogják elutasítani olyan indokkal, hogy nem vihető fel a fedélzetre.