Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Termékek Menü

Autótáskák

Akadnak olyan férfiak, akik jobban szeretik az autós- vagy az övre fűzhető táskákat, mert kis helyet foglalnak és nem akadályozzák őket semmilyen helyzetben. Elférnek bennük a legfontosabb dolgok, a kulcsok, a mobil, a bankkártya, pénztárca. Az egészen picitől a nagyobbacskáig megtalálod webshopunkban azt, amelyiket előnyben részesíted és már bevált számodra. Ne aggódj, mert az autóstáska, akárcsak az övtáska sosem megy ki a divatból.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
2.990 Ft
Raktáron
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(1)
14.990 Ft 3.490 Ft

Miért jó döntés a férfi autóstáska?

Azt mondják, hogy a hölgyeknek milliónyi elnevezésük van egy-egy praktikus kellékre - jobbára azért, hogy bátran, többet is beszerezhessenek belőlük, a névkülönbségből adódóan úgy tűnve, mintha újabb és újabb típusról lenne szó. Azért az erősebbik nem tagjai sem panaszkodhatnak. A férfi autóstáska a praktikum újabb szinonimája. Ám a keresztelő kicsit félrevezető lehet, hiszen arra utalhat, hogy kizárólag a négykerekűben tehet jó szolgálatot a hasznos kiegészítő. Valójában, azonban férfias megjelenése és praktikus kialakítása miatt a hétköznapokban az utcán rohangálva, a tárgyaláson ülve vagy a munkahelyen intézkedve is hűséges társ lehet.

Az iratok, akták és különböző papírok tárolására például tökéletes alternatíva. Nem érdemes csak a forgalmi és jogosítvány kettősében gondolkodnod akkor, amikor autóstáskáról van szó. A karakteres jellemvonások mellett a minőségi kialakítás az, amivel egyértelműen számolhatsz. És, ha már matek. Érdemes végig nézned a kínálatunkban helyet kapó, az életedben teret kérő termékeket, ugyanis a pénztárcabarát áraknak hála anyagi áldozatok nélkül válhatsz büszke autóstáska tulajdonossá. Ha a párodnak szeretnél meglepetést okozni, de fogalmad sincsen, hogy mivel rukkolj elő, akkor egy ilyen férfias, és egyben praktikus kiegészítővel nem lőhetsz mellé. Az öröm garantálható.

A férfi autóstáska sok férfiú álma!

A praktikusság keverve a férfias megjelenéssel, a kompakt méret kombinálva az egyszerű pakolási lehetőséggel olyan egységet alkot, ami utánozhatatlan, s amire a legtöbb férfi - kimondva, kimondatlanul vágyik. A kínálatunkban szereplő termékekkel az álmok pár kattintást követően valóra válhatnak.