Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Termékek Menü

Válltáskák

A Te stílusod milyen? Melyik válltáskát választod? Mire van szükséged? Valódi bőr, sportos, elegáns, igazi exkluzív különlegesség? Minden alkalomra van számodra egy táskánk. Sportolás, szabadidős tevékenység, munkába járás, utazás, üzleti megjelenés, mindenre fel vagyunk készülve. Ezek a táskák kényelmesek, praktikusak és még stílusosak is. Elfér bennük minden legszükségesebb személyes irat és tárgy, ami nélkülözhetetlen a mindennapok során: pénztárca, mobiltelefon, kulcsok, táblagép, ipad, stb.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
4.790 Ft
Raktáron
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(1)
14.990 Ft 3.490 Ft

Az oldaltáska férfi megjelenéssel igazán férfias kellék!

Az oldaltáska férfi kivitelben karakteres jellemvonásokat testesít meg. A kiegészítő olyan markáns stílusjegyekkel rendelkezik, melyek kétséget sem hagynak afelől: a kellék férfiasan tökéletes. A praktikusság vitathatatlanul fontos, sőt a mindennapok szintjén gyakorlatilag a leglényegesebb jellemző. Lehet egy táska akármilyen szemrevaló és szép, vagy éppen férfias, ha nem felel meg az igényeidnek, ha nem tudod gyakorlati hasznát venni, akkor a szépsége hamar lényegtelenné válik, s gyorsan előtérbe kerülnek a negatív és nem építő tulajdonságok. Pontosan ezért érdemes olyan típusban gondolkodnod, mely mindkét területet hitelesen és kielégítően képviseli.

A készletünkben szereplő termékpaletta tagjai sokszínűséget testesítenek meg mind megjelenésükben, mind alkalmazhatóságukban. A valódi bőrből készített alternatívák például a minőség felső csúcsát jelentik. Ha megbízható kelléket keresel, mely garantáltan évekig nem hagy cserben, akkor jó helyen jársz. Az oldaltáska azon kívül, hogy helyet adhat irataidnak, aktáidnak és személyes holmiidnak, roppantul esztétikus kiegészítőddé válhat, ami fokozhatja férfiasságodat. Hihetetlen, de bizonyított tény, hogy egy, személyiségedhez passzoló táska teljesen átalakíthatja, megváltoztathatja a kisugárzásodat. Vagyis akkor teszel jó lóra, pontosabban oldaltáskára, ha ízlésedre hallgatva döntesz.

Az oldaltáska férfi életek megkönnyítője!

A farzsebek jó szolgálatot tehetnek, de az iratok, a pénz és a slusszkulcs nem biztos, hogy biztonságos térre találhatnak bennük. Az oldaltáska ugyan nem foglal nagy helyet mégis végérvényesen megoldja a pakolási kérdéseket - kényelmesen, esztétikusan.