Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.

Wizzair méretű táska 40 x 30 x 20 cm ingyenesen felvihető

A WIZZ AIR elsőbbségi beszállással utazó utasok 55 × 40 × 23 cm, max. 10 kg súlyú kézipoggyászt vihetnek magukkal.

A WIZZ AIR elsőbbségi beszállás nélkül utazó utasok egy darab kézipoggyászt (40 × 30 × 20 cm) vihetnek magukkal.

Rendezés:

A tökéletes kézipoggyász bőrönd nyomában

Hogy milyen a tökéletes kézipoggyász bőrönd? Igazság szerint univerzális válasz nem létezik erre a kérdésre, mert mindenkinek más. Ahány ház, annyi szokás - tartja a régi, bölcs mondás, s ez a népi bölcselet a táskák világában is megállja a helyét. Ahány ember, annyiféle ízlés, vélemény és persze stílus. A trend mindig meghatározó az aktuálisan teret kapó fizikai jellemvonásokat illetően, de a poggyászok kiválasztásánál nemcsak az esztétikus tulajdonságok élveznek elsőbbséget. Bár hajlamos az ember pusztán a látottak alapján ítélni és választani, de érdemes a belső értékeket is számba és szemügyre venni. Szóval milyen is az a testre szabott választás? Ahhoz, hogy erre a kérdésre meg tudd adni a releváns feleletet érdemes felmérned egyedi igényeidet. Neked mi a legfontosabb jellemző egy bőrönd esetén?

Mik azok a paraméterek, amik számodra értéket és hitelt képviselnek? Ha például rendszeresen utazol és folyamatosan helyhiánnyal küzdesz, akkor nyilván alaposan érdemes végiggondolnod, hogy milyen nagyságú táskára teszed a voksodat. A különböző légitársaságok eltérő szabályrendszerrel büszkélkednek, melyekben világosan szerepelnek az engedélyezett poggyász méretek. Ezek azok az adatok, amik mindenképpen mérvadóak, s amelyeket feltétlenül figyelembe kell venned a döntésed során. A kínálatunk tagjait úgy is szűkítheted, hogy konkretizálod az adott légitársaságot, akikkel repülni fogsz. Így már csak azon találatok közül kell válogatnod, melyek minden tekintetben megfelelnek a paragrafusokban foglalt feltételeknek. Ez óriási könnyebbség, hiszen így felgyorsíthatod a kézipoggyász bőrönd kiválasztásának, nem egyszer kifejezetten lassú folyamatát.