Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.

Esernyő

Az esernyő az egyik legfontosabb kiegészítő, de mégis sokszor elfelejtkezünk róla. Legtöbbször megelégszünk egy olcsó darabbal mivel úgy gondoljunk elégnek bizonyul majd az is. De elég, hogy csak egyszer elkapjon minket egy vihar az utcán máris rájövünk mennyire fontos, hogy legyen nálunk nem csak egy esernyő, hanem egy erős, strapabíró darab.

Nálunk megtalálhatod a neked leginkább kényelmes esernyőt: legyen szó félautomata, automata vagy kézi nyitású esernyőről. A Samsonite és Doppler esernyőinkre akár 5 év Garancia is jár.

Hatalmas színválasztékunkból megtalálod a hozzád illőt: ha egyszerű színeket kedveled vagy éppen a kreatív mintákat akkor is jó helyen jársz.

Nézd meg ezt a videót a Samsonite új elképesztő technologiájú esernyőjéről, ami mindenkinek megkönnyíti a hétköznapjait:


Rendezés: