Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.

Miért tőlünk?

MIÉRT TŐLÜNK?
 

Magánemberként építettük  a webshopunkat, nem cégként. Ez annyit jelent, hogy a saját tapasztalatainkat, igényeinket tartottuk szem előtt, amikor megterveztük a szolgáltatásaink minőségét. 
 

Utaztunk már repülővel, tapasztaltuk, milyen szigorúan veszik a légitársaságok a poggyászok méretét és súlyát. Ezek igazán költséges és bosszantó helyzeteket tudnak teremteni, nem csoda, hogy adódik egy kis idegesség, ha bőröndöt vásárol. “Biztosan jó lesz?” Mi a táskák leírásánál szerepeltetjük, hogy melyik táska melyik légitársaság méretinek felel meg. Ezt olyannyira biztosra veheti, hogy egyedülálló fedélzeti garanciát biztosítunk. Ha nem fogadják el (el fogják) a táskát azon a méreten belül, amit megadtunk, akkor visszavásároljuk a bőröndöt és kifizetjük az esetleges plusz költséget.

Telefonon is kérdezhet, sőt rendelhet is tőlünk. Tudjuk, hogy néha egyszerűbb szóban elmondani, leadni, megkérdezni, ezért 8:00-tól egészen 16:00 óráig elérhetőek vagyunk. +36 30 721-9652

Szívesen segítünk!