Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.

Wizzair méretű táskák

A WizzAir Magyarországon is egy kedvelt légitársaság, kedvező árai és sok országot érintő közvetlen járatai jó lehetőséget adnak kisebb és nagyobb kiruccanásokra is.

A kényelmesebb böngészés és a problémamentes felszállás érdekében itt összeállítottuk a WizzAir szabványainak megfelelő táskákat, bőröndöket, hogy Önnek ne kelljen azzal fogllakoznia, hogy vajon biztosan elfogadják-e a méretet.

Az itt található termékekre mind vállaljuk a fedélzeti garanciát.

A jelenlegi szabvány méretek a következők:
WizzAir fedélzetre felvihető kisméretű kézipoggyász:

A WIZZAIR elsőbbségi beszállással utazó utasok 55 × 40 × 23 cm, max. 10 kg súlyú kézipoggyászt vihetnek magukkal.

A WIZZAIR elsőbbségi beszállás nélkül utazó utasok egy darab kézipoggyászt (40 × 30 × 20 cm) vihetnek magukkal.

Az itt található táskák tehát garantáltan megfelelnek ezeknek a méreteknek. Ha pedig még több információ érdekel a poggyász méretekkel, és súlyokkal kapcsolatban, akkor ide kattintva, elolvashatod azokat. Ha kérdés merül fel, keressen minket bizalommal!

Rendezés:

Wizzair méretű bőröndök

A Wizzair sokak szerint vitathatatlanul az első nagy kedvenc hazánkban, ha a fapados társaságokról van szó, mely nem is csoda, hiszen a személyzet és a kiszolgálás vaskosan tesz is a helyezésért, az utasok elégedettségéért, ráadásul áraik is kedvezőek - folyton akcióznak valamit, Klubtagjaik pedig folyamatosan élvezhetik a kedvezményeket a repülőjegyek árából (tagoknak az éves díj befizetését követően 365 napig csupán WIZZ Discount Club-viteldíj fizetendő a teljes ár helyett, mely legalább 10 Euró kedvezményt jelent jegyenként, valamint az interneten keresztül vásárolt poggyászok árából is minimum 5 Euró kedvezményt biztosítanak), nem beszélve arról, hogy a kis rózsaszín madárralbizony számos úticél elérhető hazánkból.

Amit tudnod kell a kézipoggyászokról: nemrégiben változtattak a szabályzatukon a kézipoggyászokra vonatkozóan, így az új megkötések értelmében eltörölték, hogy a nagyméretű, 55 x 40 x 23 cm poggyászért fizetni kelljen extra díjat, azonban bevezették, hogy mindazok, akik nem váltanak elsőbbségi beszállást a jegyük mellé, a konkurens Ryanairhez hasonlóan csupán egyetlen táskát vihessenek magukkal a fedélzetre. Amennyiben az utas elsőbbségi beszállást is pipál a vásárlás során (vagy legkésőbb a járat menetrendszerinti indulását megelőző 45 perccel előbb), a második táska mérete 40 x 30 x 18 cm.

Azoknak, akik biztosra mennének és még bőrönd vásárlása előtt állnak, jó hírünk: a legjobb helyen vannak, hiszen a webshopunk több mint 20.000 darabos széleskörű kínálatából az itt megtalálható összes táska, kabinbőrönd, nagyméretű poggyász megfelel a szabványméreteknek, erre ugyanúgy vállaljuk a fedélzeti garanciát, ahogyan azt is garantáljuk minden vevőnknek, hogy a megrendelés leadását követően 24 H-s kiszállítást teljesítünk munkanapokon, ráadásul mindezt minimum 9.990 Forintos vásárlás esetén ingyen tesszük!

A WIZZAIR elsőbbségi beszállással utazó utasok 55 × 40 × 23 cm, max. 10 kg súlyú kézipoggyászt vihetnek magukkal.

A WIZZAIR elsőbbségi beszállás nélkül utazó utasok egy darab kézipoggyászt (40 × 30 × 20 cm) vihetnek magukkal.