Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.

Adidas Tiro M táskák

Rendezés:

Az Adidas Tiro M kiváló vétel

Szeretsz sportolni? Gyakran jársz edzésre? Akkor biztosan szükséged van egy olyan táskára, amivel könnyen szállíthatod a holmidat. Lehetőleg olyan típust válassz, amibe könnyen belefér az edzőcipőd és a ruhád is. Az Adidas Tiro M akkor jelent jó választást, ha elég Neked egy 62 x 30 x 26 centiméteres táska. Tudod a kezedben vinni, de annak sincsen akadálya, hogy a válladra akaszd. A fogantyúja kényelmes kialakítással bír. Fekete-szürke vagy kék-szürke színben vásárolhatod meg. Inkább férfias külsővel bír, ám természetesen hölgyek is viselhetik. Az Adidas Tiro M puhafalú változatban vehető meg. Körbe lehet cipzározni, ezért könnyen és gyorsan ki tudod belőle venni a holmidat. A belseje egyterű, de található benne egy apró, cipzárral zárható zseb.

A külső oldalán is van egy apró, hálós fiók. Könnyen tisztítható, ezért nem jelent problémát az sem, ha koszos lesz a használt edzős holmik miatt. Az Adidas Tiro M berakható a mosógépbe, illetve a száradására sem kell sokat várni. Garanciával együtt vásárolhatod meg. Rendelj tőlünk akkor is, ha 24 órán belül hozzá szeretnél jutni, mert teljesíthető ez a kívánságod. Most éppen 12.990 forintért cserébe lehet a Tiéd. Valamivel nagyobb változatban is meg tudod venni a weboldalunkról. Az Adidas Tiro M igazán jó minőségű, ezért minden szempontból elégedett leszel vele. Kedvelni fogod a praktikus kialakításának köszönhetően. Remek társat jelent majd az edzés szempontjából. Mivel éveken keresztül használhatod, ezért igazán jó döntést jelent a beszerzése.