Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.

Bon Air Spinner, WizzAir méretű bőröndök

A WIZZ AIR elsőbbségi beszállással utazó utasok 55 × 40 × 23 cm, max. 10 kg súlyú kézipoggyászt vihetnek magukkal.

A WIZZ AIR elsőbbségi beszállás nélkül utazó utasok egy darab kézipoggyászt (40 × 30 × 20 cm) vihetnek magukkal.

                                                                                    

Rendezés:

A bőrönd árak az égben járnak?

A bőrönd árak a csillagokhoz közelítenek, de csak akkor, ha a nálunk vásárolt szerzeményeden még rajta lóg az árcédula. Egyéb esetben kizárólag pénztárcabarát feltételekkel találkozhatsz. Az, hogy pontosan egy adott típus mennyibe kerül, számos tényezőtől függ. Nem mindegy a márka, ahogy a kialakítás sem lényegtelen. Az anyaghasználat, a cipzárak milyensége vagy az egyéb kiegészítők megléte szintén mérvadó a végleges összeg szempontjából. Ám önmagában az ár csak egy szám, ami érték nélkül áll. Mint ilyen információ nem releváns, vagyis pusztán a cédulán sorakozó nullákból nem lehet optimálisan felbecsülni, hogy vajon az adott termék megéri-e az árát vagy sem? Ebben a régi magyar mondásban minden benne van: megéri-e az árát? Vagyis mekkora az értéke? Milyen tulajdonságokkal büszkélkedik? Ha ugyanis a pozitív jellemzőket összegyűjtöd és azok pontos tudatában vizsgálod meg az árat, akkor már reális képet alkothatsz. Egyértelművé válhat a számodra, hogy az adott termék olcsó-e vagy drága. Így történhet, hogy ami az értékek listázása előtt borsos bekerülésű darabnak tűnt, az a pozitívumok és előnyök felsorolása után a legjobb befektetéssé avanzsál. Nem ritka, ezen logika mentén, hogy az a táska, ami a mérlegelés előtt kedvező árúnak tűnt, végül hihetetlenül túlárazottá válik.

A bőrönd árak a földön járnak!

A kínálatunkban kapható bőröndökre két jellemvonás igaz - konkrét típus megemlítése nélkül: a nagyfokú minőség és a pénztárcabarát ár. Ez a kettő - a mérleg két nyelve - tökéletes egységet alkot, aminek hála a készletünk tagjai ténylegesen kihagyhatatlan ajánlatok. A befektetésed pillanatok alatt megtérülhet az örömteli és elégedett használatnak köszönhetően.

A WIZZAIR elsőbbségi beszállással utazó utasok 55 × 40 × 23 cm, max. 10 kg súlyú kézipoggyászt vihetnek magukkal.

A WIZZAIR elsőbbségi beszállás nélkül utazó utasok egy darab kézipoggyászt (40 × 30 × 20 cm) vihetnek magukkal.