Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Termékek Menü

Aktatáskák

Aktatáskára, irattáskára van szükséged? Táska webshopunkban a legjobb helyen jársz, hiszen számos fazon, szín és anyag között keresgélhetsz és választhatod ki a számodra legtökéletesebbet. Egy olasz valódi bőr,  vagy esetleg műbőr? Kicsi vagy hatalmas, műbőr, netán sportosan elegáns vászon? Samsonite, American tourister üzleti táska a megfelelő, melyben laptopnak is elegendő hely van az akták mellett? Klasszikus fekete, vagy extravagáns piros, esetleg zöld? Legyen bármilyen is a stílusod, itt garantáltan megtalálod legújabb táskád, amely jó szolgálatot fog tenni neked az üzleti életedben. Keresd a 24 órás ikonnal megjelölt termékeket, ha sürgősen táskára van szükséged!

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
25.390 Ft

A férfi aktatáska több, mint praktikus kiegészítő

A férfi aktatáska első ránézésre úgy tűnhet, hogy kizárólag praktikus célokat megvalósító és betöltő kiegészítő. A diplomata életet élő, vagy üzleti körökben mozgó fiatalemberek számára elengedhetetlen egy olyan táska, mely egyrészt minden igénynek megfelelően nagy raktérrel, sok fiókkal és kellő strammsággal rendelkezik, másrészt maximális minőséget és megbízhatóságot képvisel, tehát az élettartam várható hossza nem hónapokban, s nemcsak egyszerűen években mérhető. Mindkét elvárás teljes mértékben jogos, s az életvitelnek megfelelően nem földtől elrugaszkodott, pontosan ezért a nálunk kapható termékek egytől-egyig ideálisak - a fent felsoroltakhoz idomulva. Ám az aktatáska mégsem tekinthető pusztán használati tárgynak.

Annyira esztétikus, annyira szép és szemet gyönyörködtető a kialakítása, hogy bátran kihangsúlyozható esztétikussága, mely atmoszférát és ezzel együtt stílust teremt. Ha számodra nem mindegy, hogy milyen kiegészítővel gazdagítod az életedet, akkor a valódi bőrből, nagy odafigyeléssel készülő modelleket neked találták ki. Azt az alapanyag ismeretében talán mondanunk sem kell, hogy a megbízhatóság - vagyis a strapabírás, a strammság és a masszív kivitel egy pillanatig sem lehet kérdéses. Ám a gyártók óriási hangsúlyt fektetnek az elegáns jellemvonások erősítésére. Ha üzleti megbeszélésre, tárgyalásra készülsz, akkor bizony az esetek többségében íratlan, de olykor még írott dress code-dal is számolnod kell, s ekkor a kiegészítők milyensége sem mellékes.

A férfi aktatáska a tárgyalások sztárja!

Ha jól, vagyis egyéniségedhez illően választasz, akkor egy kezes, roppantul szemrevaló táskával gazdagíthatod az életedet.