Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.

Easyjet méretű kézipoggyász

A kényelmesebb böngészés és a problémamentes felszállás érdekében itt összeállítottuk az Easyjet szabványainak megfelelő táskákat, bőröndöket, hogy Önnek ne kelljen azzal foglalkoznia, hogy vajon biztosan elfogadják-e a méretet.

Az Easyjet járatokon egy darab kisméretű kézipoggyász ingyenes, ez beletartozik a jegyárba. Mérete pedig nem haladhatja meg a 45 x 36 x 20 cm-t. A bőröndnek bele kell férnie az Easyjet poggyászmérőjébe, kerékkel és fogantyúval együtt. Az ennél nagyobb méretű és a ráadás poggyászok a csomagtérbe kerülnek, és plusz díjat számolnak fel, amit az Easyjet a weboldalán ismertet.

Az Easyjet járatain nincs érvényben lévő súlykorlátozás a kabinbőröndökre nézve, a kikötés csak annyi, hogy te magad elbírd a bőröndöd vagy táskád.

Rendezés: