Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Termékek Menü

Ryanair bőröndök

Max. 10 kg súlyú, 55 cm x 40 cm x 20 cm méretű kézipoggyász elsőbbségi beszállással , és ingyenesen egy maximum 40 cm x 20 cm x 25 cm méretű kis táska vihető a fedélzetre utasonként.
Rendezés:
Nézet:

Ryanair méretű kézipoggyászok

2018. január 15-én hivatalosan is változtattak központilag a kézipoggyászok szabályozásán a Ryanair fedélzetén, így a nevezett dátum óta dióhéjban összefoglalva: csak az viheti fel magával a fedélzetre mind a két engedélyezett kézipoggyászát, aki elsőbbségi jegyet vált, ellenkező esetben a nagyobb csomagot (55 x 40 x 20 cm) beszálláskor le kell adni, s a gép landolását követően a “kutyafuttatónál” állva lehet felvenni. Méretbeli és vagy súlybeli különbség nem keletkezett a korábban megszokottakhoz képest, a szisztéma még mindig ugyanaz: 10 kilóig mehet minden, felette túlsúly fizetendő, a méretet fentebb írtuk, míg a második poggyászként vihető táska mérete nem haladhatja meg a 35 x 20 x 20 centit. Ahogyan eddig is, a két csomag személyenként rendelkezésre áll. - Elsőbbségi beszállókártya mellett a sztyuik a Flexi, Flexi Plus vagy Family Plus jegyet váltóknak is engedik a nagyméretű poggyász fedélzetre vitelét.

Azoknak, akik a jegyár felett nem fizetnek extra költséget az elsőbbségi beszállásért, természetesen díjmentesen kerül a rakodótérbe a csomagjuk, melyet a  beszállókapunál adhatnak le. Mennyi is az annyi? Nos, a fapados társaság tájékoztatója szerint amennyiben a jegy vásárlásával egy időben kerül a jegyhez hozzáadásra, mindössze 5 Euró a díj, azonban ha a foglalás lezárulta - de a járat menetrend szerinti indulását minimum 45 perccel megelőzve kéri az utas az extra szolgáltatást, 6 Euróba kerül. Megéri odafigyelni a szabványként megadott méretekre? Nos, jobb előre gondoskodni, mint utólag fogni a fejünket, annyi szent, hiszen amennyiben nem megfelelő a poggyász mérete (vagy a súlya), a beszállókapunála sztyuiknak lehetősége nyílik elutasítani a poggyászt, vagy az egyszeri, egy útra szóló bírságot helyben megfizettetni, mely 50 Euró / Font, attól függően, melyik országból utazik az ember.

Azoknak, akik nem akarnak a centikkel matekolni utazás előtt, vagy a kapuknál kihelyezett mérőállványnál fél szívrohamot kapva azért rimánkodni, hogy beférjen a bőrönd a kijelölt kockába, válasszanak széles kínálatunkból, ahol nem csak fedélzeti garanciát vállalunk, de még 24 órán belül házhoz is visszük Neked a rendelést követően! Ráadásul ha a hírlevelünkre feliratkozol, most megajándékozunk egy 600 Forintos kedvezménnyel is, amennyiben teljes áras termékeink közül választasz!