Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.

Utazás

Fedélzeti bőröndök, bőröndök amerikai utazáshoz TSA zárral, kemény bőröndök, puha bőröndök, öltönytartó táskák, neszeszerek, válltáskák, stb. Mind mind megtalálhatóak nálunk egy helyen! Minden méretben, minden stílusban. Széles kínálatot nyújtunk táska- és utazó imádóknak, mi az etáskánál nem ismerünk lehetetlent. Mondd el nekünk mit szeretnél és mi segítünk akár a kézipoggyász méretek kiválasztásánál is.

Vásároljon Samsonite Cosmolite, Firelite, Bright Lite Diamond, X'Blade, Aeris, F'Lite Young bőröndjeinkből és válasszon Samsonite ajándékainkból!

Rendezés:
Samsonite márka régóta ismert a bőröndök és táskák világában. Története több, mint 100 éve, 1910-ben kezdődött, amikor Jesse Shwayder megalapította a Shwayder Trunk Manufacturing Company családi vállalkozást (Denver, Colorado). Olyan bőröndöt készítettek, amely a legmostohább utazási körülményeket is jól bírta – ez a tulajdonság az aranyláz időszakában különös jelentőséggel bírt. A “Samsonite” név egy 1941-ben készített bőrönd elnevezéseként vált ismertté, ám a cég csak 1965-ben vette fel a Samsonite Corporation nevet, melynek ihletője Sámson, a bibliai óriás volt. Ő volt az alapító Jesse Shwayder hőse, a bőröndök esetében pedig az erő és a tartósság metaforájává vált.