Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.

Akciós Bőröndök

Válogass akciós bőröndjeink között az ország egyik legnagyobb táska és bőrönd webshopjából. Akár 24 órán belüli kiszállítás. Kemény fedeles és puha bőröndök. 55 x 40 x 20 cm-es kabin bőröndök, kézipoggyászok, stb. Szubjektív elvárásokhoz igazodva rengetegféle bőröndöt kínálunk, hogy mindenki megtalálhassa az igazit.

Ha repülővel utaznál, akkor segítségedre lehet az Utazási kisokosunk, amiben pontosan leírjuk, hogy a Wizz Air és Ryanair járatain, milyen bőrönd méreteket fogadnak el. Kattints ide, ha érdekel!

Rendezés:

A laptop táska női kivitelben nemcsak praktikus, hanem esztétikus is egyben!

A laptop táska női kialakításban is elérhető. Ez a tény egyébként óriási fejlődésről tesz tanúbizonyságot, ugyanis néhány évvel ezelőtt amikor az ilyen típusú táskák megjelentek, kizárólag unisex variációk szerepeltek a boltok polcain. Ezek közös jellemvonása a nagyfokú praktikusság volt, de az esztétikusság oltárán nem áldoztak. Ezzel szemben mit látsz ma? Kelemet kényelembe integrálva. Ez bizony nem akármilyen innováció. Márpedig, ha a divat teret kap, akkor olyan kiegészítővel ajándékozhatod meg magad, ami ténylegesen ízlésedhez és személyiségedhez passzol. Természetesen kétségtelenül fontos, hogy a praktikus jellemzők hibátlanságról, biztonságról és könnyed használatról tanúskodjanak. Melyek ezek a tulajdonságok?

A méret a lényeg, ebben a tekintetben legalábbis biztosan. Ahhoz, hogy készüléked ne lötyögjön, ne mozogjon ide-oda, vagyis még véletlenül se ütődjön olyan táskára van szükséged, mely konkrétan laptopodra van szabva. A belül rögzítő pántokkal ellátott variációk plusz stabilitást garantálnak. A párnázott, puha anyagból kialakított variánsok olyan környezetet borítékolnak, melyben a sérüléseknek, véletlen baleseteknek helye nincsen. A géped fiókján kívül kifejezetten jól jöhet még néhány, pakolásra alkalmas fakk, így ugyanis az egyéb kiegészítőidet is egyszerűen magaddal viheted. A pendrive-ok, vagy éppen a vezeték nélküli egered megtölthetik a zsebeket.

A laptop táska nőies is lehet!

Ha a praktikus jellemzők a helyükre kerültek, akkor jöhetnek a stílusjegyek! Készletünk sokszínűségének hála olyan táskával gazdagíthatod életedet, mely tökéletesen harmonikus ízléseddel, egyéniségeddel és elképzeléseiddel.