Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Termékek Menü

Heavy Tools Iskolatáskák

Kevesen tudják, de magyar tervezőasztalon születnek a Heavy Tools márka termékei, minket pedig nagy büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen sikeres hazai cég termékeit forgalmazzuk. Ennek az Európa-szerte ismert brand termékeinek dinamikus színvilága, sportossága, lazasága, strapabíró minősége mindenkit magával ragad. Válassz iskolatáskát, tornazsákot, vagy vállon keresztül vehető táskát és irány az iskola, irány a nagy világ!

Rendezés:
Nézet:

A Heavy Tools iskolatáska a kemény helyzetek sztárja!

A Heavy Tools iskolatáska garantáltan megállja a helyét a legnehezebb sulis pillanatokban is. Márpedig ezekből rengeteg adódik. Az egyik konkrét nehézség történetesen a súly. Napjainkban már olyan jelentős terheket kell cipelniük a gyermekeknek a hátukon, ami nem egy-egy kilóban mérhető, sokkalta inkább tízkilókban. Ez a megdöbbentő adat már általános iskolától kezdve igaz, ami alapvetően dermesztő információ. Az óriási túlterhelés miatt nemcsak divat vagy hóbort kérdése, hogy végül melyik táskára bólintasz rá.

Természetesen a gyerekeknek minden logikus és praktikus érvelés ellenére a megjelenés az elsődleges. Lehet akármilyen hasznos elosztású, kialakítású a táska, ha nem olyan stílusjegyeket testesít meg, ami “elvárható”, akkor nincs mit tenni, az ötlet a földdel válik egyenlővé. Szerencsére a Heavy Tools ezen a területen is kimagaslóan jó jellemzőkkel büszkélkedik. A trendi jellemvonások első látásra sikert aratnak, tehát az esztétikusság kérdése ezek után már nem is nevezhető kérdésnek. És mi a helyzet a praktikummal? Hiszen ha a kinézet alapján zöld utat nyert a táska, akkor jön a következő rosta, a gyakorlati élet írta szabályok.

A Heavy Tools iskolatáska hát és gyerekbarát!

A jó elosztás, a megfelelő űrtartalom és az optimális méretek még nem elegendőek a sikerhez. A hátkialakítás milyensége prioritást élvez, ugyanis ez konkrétan az egészséget támogathatja vagy hátráltathatja. A gyermekek igényeire szabott táska azon túl, hogy minden áldott nap örömteli használatot ígér, még a helyes tartásra is ügyel, divatos megjelenéséről nem is beszélve. A Heavy Tools ezt kínálja, egyetlen termékben.