Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Termékek Menü

Yearz bőröndök

Ha még nem ismered a Yearz bőrönd márkát, olvasd el az alábbi sorokat és dönts eszerint:

A Yearz bőröndök mind designban, mind minőségben magas színvonalat képviselnek. Megbízhatóságát igazolja az 5 év gyártói garancia is. Minden bőröndnek 6 lépcsős, magas követelményű tesztelésen kell átmennie, ami alatt a következőket ellenőrzik: hőváltozás teszt, lépcső teszt, fogó teszt, gurulás teszt, esés teszt, becsapódás teszt. 

Ezek az elegáns, prémium kategóriás Yearz bőröndök különböző lehengerlő színekben érhetőek el, minden korosztály és nem megtalálja közülük a saját stílusához és igényéhez legmegfelelőbbet. Vászon, vagy műanyag párti legyél, a Yearz bőröndökből mindkét típust megtalálod, pro és kontra érvekkel. Sokfélék vagyunk, sokféle igényekkel és ízlésvilággal. Mi bátran ajánljuk a műanyag és a vászon bőröndöket egyaránt.

Rendezés:
Nézet:

A Yearz bőrönd szettben kapható

Te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy egy utazás előtt nem tudtad eldönteni, hogy melyik táskádba pakolj? Akkor jó, ha a szett formájában kapható Yearz bőrönd megvásárlása mellett döntesz. Így még otthon kipróbálhatod, hogy melyik változatot kell magaddal vinned. A legkisebb változat akkor jelent ideális választást, ha csak néhány napra utazol el. A légitársaság előírásaitól függően viheted fel a fedélzetre. A 76 literes, közepes változat már akár egy hétre is jó válsztást jelent. 110 literes űrtartalommal bír a szett leghatalmasabb tagja. 4 darab, 360˚ körforgású kerékkel rendelkezik, ezért nem jelent olyan nagy nehézséget a mozgatása akkor sem, ha éppen tele van pakolva. A Yearz bőrönd felületén van egy alumíniumból készült, teleszkópos húzóka. A működtetése egy nyomógomb használatával lehetséges.

Gyémántos felülettel bír, ami csökkenti a sérülés kockázatát. Nagy előnye, hogy 5 év garancia jár rá. Jelen pillanatban ötféle színben vásárolható meg. A legtöbben a fekete vagy a szürke változata mellett döntenek, mert ezek kevésbé koszolódnak. Persze annak sincsen akadálya, hogy Te inkább a citromsárga, a piros vagy a sötétkék Yearz bőrönd mellett határozz. Ingyenes kiszállítással veheted meg. Ha rövid időn belül elutazol, akkor dönts inkább a 24 órán belül történő kézbesítés mellett. Bár a szettek ára nem alacsony, mégis érdemes a jó minőség mellett döntened. Így elkerülheted, hogy kézben kelljen cipelned egy olyan bőröndöt, aminek útközben letört a fogantyúja vagy a kereke. A Yearz bőrönd cipzárának kezelése sem okoz majd gondot.