Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Termékek Menü

Touareg Bőröndök

Szuper könnyű Touareg bőröndök 3 év garanciával és akár ingyenes, 24 órás kiszállítással. 

Többnyire bőrönd szetteket és fedélzeti táskákat kínálunk ebből a márkából, ezen belül pedig 2 vagy 4 kerekes-, puha-, illetve kemény fedeles bőröndjeink vannak. Általában ha repülőútra indulunk, rögtön az első kérdés, ami szöget üt a fejünkbe, hogy mibe, hogyan pakoljunk? Touareg szettjeink között 4-5 méret is van, ami roppant hasznos tud lenni ilyenkor.

Rendezés:
Nézet:

A Touareg bőrönd utazásra hív!

A Touareg bőrönd megannyi méretben és szettben kapható a kínálatunkban - kihagyhatatlanul kedvező anyagi feltételek mellett. A gyártó ars poeticája, hogy az utazás szerelmeseinek kíván kedveskedni termékeivel, melyek azon túl, hogy maximális praktikumot biztosítanak, az esztétikusság tekintetében is kimagaslóan pozitív jellemzőkkel büszkélkednek. A kényelem mindenek felett prioritást élvez, s ezt te is megerősítheted. Ha sokat utazol, ha rendszeresen pakolással töltöd az idődet és ha a cipekedés már-már életed részévé vált, akkor tudod, hogy a komfort milyen nagymértékben megkönnyítheti a készülődéssel töltött percek elviselését és túlélését.

De mi történne akkor, ha megtalálnád a tökéletes bőröndöt, amibe élmény elpakolni és amit öröm cipelni? Akkor a túlélés és elviselés helyett csak az elégedettség kaphatna helyet - ez bizony jó üzletnek tűnik, s a Touareg pontosan ebben nyújthat segítséget neked. A szettekkel külön jól járhatsz, hiszen válogathatsz 2, 3, 4, vagy 5 darabos készletek közül is. Így aztán tényleg minden helyzetre felkészülhetsz. A kisebb modelleket rövidebb utakon alkalmazhatod, míg a termetesebb darabokat sikerrel vetheted be a hosszabb kimozdulások idején. Persze az is elképzelhető, hogy neked nem érdemes kisebb méretekben gondolkodnod, mert szereted jól megpakolni kofferedet - kínálatunkban garantáltan rátalálhatsz az igényeidhez passzoló megoldásra.

A Touareg bőrönd több, mint stílus!

A praktikusság nagyon lényeges, ha bőröndöt választasz, de ott van az esztétikum is, ami szintén prioritás. A Touareg olyan divatot teremt táskáival és bőröndjeivel, ami egyszerűen utánozhatatlan és ami bárkit az utazás szerelmesévé tehet.