Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.

Samsonite Paradiver M hátizsákok

Nem mindennapi Samsonite Paradiver táskákat láthatsz itt. 100% vagányság, 100% minőség, ez jellemző erre a szupersztár családra, amelynek megálmodóját az ejtőernyőzés ihlette meg. Speciális vízlepergető poliészterből készült, poliuretán bevonattal, ami ellenállóvá teszi még a legnehezebb expedíciókban is. Városi kaland, vagy világjárás, a Paradiver elkísér minden utadon. Praktikus, sokoldalú belső rekeszek, a legprecízebb kidolgozással. A színek pedig... elképesztőek!

Vesd be magad a kalandba! 

A Samsonite Paradiver M jó választás

Arra készülsz, hogy kimozdulj egy kicsit otthonról? Akkor pakolj össze, mielőtt útnak indulsz! A Samsonite Paradiver M nem hagy cserben, ha a holmijaid szállításáról van szó. Elegendő hellyel rendelkezik ahhoz, hogy beletedd az elemózsiádat, a kulacsodat, a váltóruhádat, a térképedet és az egyéb felszereléseidet. 16 literes a belső űrtartalma. Több zseb is található rajta, ami nagy előnyt jelent a rendszerezés szempontjából. A cipzárja egyszerűen működtethető. A Samsonite Paradiver M poliészter felhasználásával készült, ezért vízállónak mondható. Csupán 0,60 kilogrammot nyom. 35 x 43 x 18,5 centiméter a pontos mérete. Kényelmes, széles szíjakkal rendelkezik. Képes ergonomikusan a hátadra simulni. Lekerekített formával rendelkezik, ezért igazán jól mutat. Férfiaknak és nőknek is jól áll. A Samsonite Paradiver M ingyenes szállítással rendelhető meg a weboldalunkról.

Ha sürgősen szükséged van rá, akkor 24 órán belül megérkezhet hozzád. Megéri kifizetned érte a feltüntetett árat, hiszen igen hosszú időn keresztül használható. Mivel kiváló minőségű alapanyagokból készült, ezért nem mondható sérülékenynek. A Samsonite Paradiver M többféle színben vásárolható meg. Nagyon dizájnosan néz ki a kék, a sárga és a fekete változata. A megrendelésével olyan hűségpontokra tehetsz szert, amiket a későbbi vásárlásaid során válthatsz be. Nem jelent problémát az sem, ha inkább irodai táskát, bőröndöt, övet, pénztárcát, iskolatáskát vagy valami mást szeretél venni. Erre is lehetőséged nyílik a gazdag kínálatunknak köszönhetően.