Webshopunkban cookie-kat használunk, melyek segítenek abban, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásaink a lehető legjobbak legyenek. A webhely további használatával elfogadja a cookie-szabályzatunkban foglaltakat, melyet az információk menüpontban talál.
Termékek Menü

Fedélzeti Garancia

FEDÉLZETI GARANCIA

Ismerjük a légitársaságok “próbatételeit”, van, akik milliméter pontosan mérik a súlyt és a méretet. Emiatt sokakban kisebb szorongást okoz a kabinméretű bőröndök vásárlása, mert “Mi van ha nem fogadják el?” 

Szeretnénk jelezni, hogy nem csak a levegőbe beszélünk.

Bőröndjeinkre fedélzeti garanciát vállalunk, mely annyit jelent, hogy visszavásároljuk a bőröndöt és kifizetjük az esetleges plusz költségeket, ha az adott méretet nem engedik fel a fedélzetre azon a méreten belül amit megadtunk.

Úgy gondoljuk, ez egy alapvető felelősségvállalás, ami egy kereskedőtől elvárható, mégis szinte páratlan az a fajta hozzáállás.

Legyen jó útja, és ne az ilyen apró, bosszantó dolgokkal kelljen törődnie. Menjen biztosra, hogy nyugodt legyen az utazás.

A légitársaságok kabinméreteit itt tudja megnézni.

Ha probléma adódik, hívjon minket  +36 70 670 0066 vagy írjon emailt az ügyfélszolgálatunknak ugyfelszolgalat@etaska.hu címre.